∙ Kurumsal


    İsmet Öz tarafından 1985 yılında Denizlide kurulduğu günden buyana mangal kömürü ve mangal çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. 27 yıllık tecrübelerimizle siz müşterilerimize kaliteli ürünler sunabilmek adına var gücümüzle çalışmaktayız. Siz saygıdeğer müşterilerimizin ürünlerimizi daha iyi görebileceği ve bizlere daha hızlı iletişim kurabileceğiniz web sitemizi sunmakla memnuniyet duyarız.
   Ürünlerimizin üretim ve paketlenmesinde siz saygı değer müşterilerimize ulaştırma aşamalarında Öz meşe mangal kömürü kalite ve prensibi uygulamakta olup kusursuz müşteri memnuniyeti hedeflerimizden biridir. Kurulduğumuz günden itibaren Öz meşe mangal kömürünü siz saygı değer müşterilerimize kaliteli bir şekilde ulaşmasını sağlamış olan Öz meşe mangal kömürü sahibi İsmet Öz'den bayrağı devralarak ürün yelpazemizi daha da geliştirerek dünya pazarında yer almayı hedeflediğimizi belirtiriz.
    Öz meşe mangal kömürü Denizli çevre il ve ilçelerdeki market, kasap, yapı market, restaurant, ocakbaşı, lokanta ve otellere geniş araç filosuyla sipariş verilmesinden itibaren en geç 24 saat içersinde ulaştırılmaktadır. 

 
Ahi Sinan Cad. No: 15 DENİZLİ Tasarım ve Programlama: Webkent Yazılım